FAQ:

Hjælper I os med at planlægge?
Ja, I får jeres egen projektleder, som skræddersyr alt i samarbejde med jer. Han er også afvikler på selve dagen med det overordnede ansvar.

Har I selv lokaler?
Nej, vi stiller ikke med lokaler. Vi kommer ud til jer, hvor I afholder jeres event. 

Kommer I med AV udstyr?
Nej, I skal levere alt AV udstyr. Vi medbringer en Macbook Pro, som vi tilslutter AV. 
Alle hoteller og konferencecentre har det udstyr vi skal bruge - og vi tjekker altid op på om det er som det skal være.

Skal vi sørge for forplejning til jer?
Ja, Vores crew er på hårdt arbejde.
I skal sørge for solide måltider, drikkevarer, sunde og lidt usunde snacks:) Dertil et behageligt opholdsrum, med plads til det antal personer vi er.

Kan alle være med?
Ja, i højeste grad - enten foran eller bagved kameraet. Vi oplever altid en næsten 100% deltager involvering, da folk hurtigt finder ud af at filmteambuilding både er sjovt, involverende og på ingen måde udstiller nogen. 

dcsidsBCibc

Om Os

Filmteambuilding.dk er Danmarks største udbyder af filmteambuilding.

Vores kameraer ruller året rundt – ude som inde – og vi flytter vores filmgrej ud i hele Danmark og udlandet.

Vi håndterer alle størrelser af organisationer. Vi har bl.a arrangeret filmteambuilding for Trustpilot med kun 9 deltagere og Deloitte med 650 deltagere i Dublin.

Vi afvikler filmteambuilding på dansk, engelsk og tysk og har været med virksomheder i Frankrig, England, Irland, Sverige og Norge.

Vores crew består udelukkende af dygtige og erfarne folk - professionelle filmklippere eller filmklippere under uddannelse. Alle vores skuespillere er professionelle. 

Man kan som kunde trygt regne med at være i sikre hænder, når man indgår aftale med Filmteambuilding.dk 

Vores team:

Mads Himmelstrup
Mads Himmelstrup
Indehaver og kreativ direktør

Rasmus Skovmand
Rasmus Skovmand
Projektleder og skuespiller

Anders Tækker.JPG
Anders Tækker
Klipper ansvarlig & klipper

Mathias Vestergard.JPG
Mathias Vestergaard
Projektleder

Simon Ravn.JPG
Simon Ravn
Projektleder & filmklipper

Lars Udengaard sort hvid.jpg
Lars Udengaard
Projektleder & skuespiller

Morten Givskud kopi.jpg
Morten Givskud
Skuespiller

Sune-Roholt-SM-2.jpg
Sune Roholt
Projektleder & skuespiller

 

 

COLOPLAST A/S

Selv tak for et fremragende event og god eksekvering... alle var svært begejstret for eventet specielt filmdelen! 😊
 
Det var en rigtig god måde at lave noget sammen på, der ikke var for krævende, men stadig gav masser snak og oplevelser sammen efterfølgende.
 
Alt i alt var vi rigtige tilfredse med jeres fremgangsmåde, tiden der var afsat og muligheden for at alle fik roller.

Jeg har hørt folk snakke om det var godt med introduktionen – specielt at der var fokus på at uddele roller til alle, så man vidste hvad man skulle og alle på den måde engagerede sig i teamet.

Derudover tror jeg det har været godt, at vi har valgt et tema der var ”personligt” men ikke krævende. Tidligere kollegaer har lavet dette før, hvor de skulle reklamere for et produkt der havde med ingenting at gøre, og humoren og det med at kunne genkende sig selv i det forsvandt lidt.
 
Så igen, tusinde tak for jeres gode arbejde og humør på dagen!

Coloplast A/SMie Nete Petersen, Marketing Manager

ØRSTED

Ørsted har brugt Filmteambuilding.dk ved flere lejligheder. Hvad end det er et lille event med 10 deltagere eller et stor event med 100+ deltagere, så levere Filmteambuilding.dk hver gang.
Konceptet fungerer fordi man kan arbejde strategisk, kreativt og inddrage alle – og ved at gøre brug af film, kan man trække resultatet frem igen og igen.
Herudover er man garanteret en masse lår-klaskende og tåretrillende grin samt et nyt syn på kollegaerne.

ØRSTEDMette Odgaard CHW HR Business Partner People & Development

Fredericia Kommune

Kære Filmteambuilding.dk.

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte. Så her kommer det væltende i vilkårlig rækkefølge:

- Tak for professionalisme

- Tak for engagement

- Tak for energi

- Tak for grin

- Tak for de fineste (velklippede!) film!

- Tak for et fedt Crew 

- Tak for evnen til at få det hele til at være i flow i 3 timer

- Tak fordi I tog så godt imod opgaven

- Tak for et fedt samarbejde 

- Tak fordi I gjorde min drøm om at gøre noget ‘skævt’ til virkelighed

- Tak for en opvarmning der var helt perfekt ‘tju-hey!’

Fredericia KommuneLouise Gade Ellekrog, Ledelseskonsulent.

REGION NORDJYLLAND

Denne form for teambuilding event kan jeg absolut anbefale.

Det er er en sjov og anderledes ramme, der kan rumme alle typer profiler og deltagerne kan
gennem den kreative og legende tilgang få sat fokus på vision/mission og strategier jf. spørgsmål som fx. hvad er kerneopgaven, hvem er kunderne, hvad er vores fokus etc.

Det afsluttende awardshow er en festlig måde at afslutte eventen på.
Filmteambuilding.dks repræsentanter faciliterede processen - ikke mindst i den forberedende fase - med indsigt og på en uformel og meget professionel måde.

REGION NORDJYLLANDHelle Dyngby Andreasen, Leder af IT-afdelingen

Statens Administration

Statens Administration afholder hvert år en personale dag for alle medarbejdere. Dagen har til formål at skabe engagement i organisationen, styrke relationerne i det enkelte team og på tværs af styrelsen. Det sker ved en kombination af faglige og sociale aktiviteter.

I år havde vi bedt Filmteambuilding.dk om at hjælpe os med at lave film. Hvert team skulle lave en reklamefilm på max. 1 minut, som fortalte, hvad Statens Administration er for en størrelse. Inden vi gik i gang, gav Filmteambuilding.dk. en kort og god indføring i, hvordan man laver et storyboard og hvilke roller, der er i et film crew. Og så gik alle i gang. Crewet var rigtig gode til at hjælpe alle i gang, og til at sætte mod i dem, der var lidt betænkelige ved opgaven. Alle team uden undtagelse fik lavet nogle imponerende gode film.

Om aftenen havde Filmteambuilding.dk lavet et stort og festligt awardshow, hvor alle film blev vist under jubel og klapsalver.

Vi oplevede Filmteambuilding.dk som professionelle og inspirerende samarbejdspartnere, og arrangementet fik efterfølgende rigtig gode evalueringer

Statens AdministrationAnnette Phillipsen, Sekretariats chef.

Jansson

Filmteambuilding viste sig at være et overaskende effektivt redskab i forbindelse med vores årlige Jansson Camp. Jansson Camp er en træningslejr for vores medarbejdere hvor vi ønsker at dygtiggøre, inspirere og motivere vores medarbejdere.

Filmteambuilding er en udfordrende, spændende, involverende og ikke mindst sjov proces – hvor vi fik set helt nye sider af vores medarbejdere. Medarbejderne blev udfordret og var faktisk temmelig overrasket over hvad de egentlig var i stand til.

Award showet om aftenen var prikken over et sortslået i. Filmteambuilding.dk afviklede filmteambuildingen til topkarakterer. Vi fik så absolut indfriet vores forventninger og står ydermere tilbage med 7 fantastisk gode reklamefilm om Jansson.

JanssonJesper Getterman, Direktør.

Siemens

Siemens Industry Software A/S kan give vores varmeste anbefaling af Filmteambuilding.dk. Vi var meget tilfredse med filmarrangementet, der var både sjovt og udfordrende. Der var rum til at alle medarbejdere kunne byde ind med hver deres rolle, og det var en stor succes.

Filmteambuilding.dk var gennem hele forløbet yderst professionelle og imødekommende samt fleksible i forhold til at tilpasse arrangementet til lige netop vores behov.

SiemensHelle Jensen.

Velfac

VELFAC har i forbindelse med vores årlige Company Day valgt at lave filmteambuilding som en kreativ måde at arbejde med virksomhedens brandparametre på.
Allerede i begyndelsen af vores samarbejde fornemmede jeg en professionel tilgang og forståelse for, at vi sammen skulle lave den bedste dag for vores medarbejdere.

Mads fra Filmteambuilding.dk og jeg har løbende været i kontakt og det har været et meget smidigt og konstruktivt forløb. Det har altid været nemt at komme i kontakt med Mads. Mads udviste forståelse for, at vi skulle skabe nogle rammer for dagen, som sikrede forståelse og kommunikation af vores brandparametre, og samtidig har Mads holdt os fast på, at der skulle være plads til kreativitet og muligheder for at forfølge den gode idé.

Det har til fulde levet op til vores forventninger, og de leverede en professionel indsats fra morgen til aften. Selve dagen forløb gnidningsfrit og var en stor succes. Medarbejderne oplevede filmteambuilding som en ny måde at arbejde sammen på, og en sjov måde at styrke sammenholdet mellem kollegaer på.

VelfacChristina Graversen, Management assistent.

Folketingets Ombudsmand

Her hos Folketingets Ombudsmand havde vi efter 1½ års organisationsomlægninger god brug for at finde latteren frem. Og jeg skal love for, at Filmteambuilding.dk fik energiniveauet løftet hos os med sin fantastiske filmteambuilding.

Sjældent har vi grinet så meget, konkurreret så meget og jublet så meget, som da Mads og hans utrolige medhjælpere formåede at få os til at lave reklamefilm over arbejdspladsen. Man kan vanskeligt finde en verden, der ligger længere fra vores, og alligevel fik han os sikkert i havn med en række enestående film!

De formår på forførende vis at forene det seriøse arbejde med begejstring og glæde, og mister på intet tidspunkt taget i sit publikum. Udover at stille op med et top professionelt mandskab er Mads’ personlige engagement både under planlægningen og afviklingen noget helt ud over det sædvanlige. Jeg vil derfor varmt kunne anbefale Filmteambuilding.dk.

Folketingets OmbudsmandLisbeth Kongshaug.

Telenor

Jeg vil på Telenor Network’s vegne give dig og dit hold den allerbedste anbefaling. Dialogen har fra starten været håndteret professionelt og med et smil. Projektet er blevet tilpasset vores ønsker og der er ikke gået på kompromis, hvad angår kvaliteten. Der har været indledende møder, for at sikre, at vi var i sync, hvilket gør, at det er trygt at have jer som arrangør.

Dagen, hvor arrangementet skulle afholdes, forløb som det skulle, til punkt og prikke. I mødte op med et professionelt hold, der skulle sikre et godt forløb. Alle så frem til awardshowet og der blev grinet og klappet. Som en overraskelse modtog vi en planche med billeder fra dagen – det er et minde, der nu hænger, hvor alle kommer forbi – 1000 tak.

Med disse ord vil vi sige jer tak for en god dag og som vi i Telenor siger om vores netværk, vil vi ligeledes sige om events hos Filmteambuilding.dk: Det skal opleves!

TelenorHeidi Blaabjerg Feder, Senior Koordinator.

DONG

I can but reiterate that all team members where extremely happy with the filmteambuilding event and services provided last week, me included.
The event is extremely strong at breaking down communication barriers within a team,
observed when we had participants well mixed from DONG, CB&I & Shell.
Your warm-up was perfect, both content and balance of fun with seriousness sold well and your enthusiasm and charm sells easily.

DONGPhilip Davies, DONG, Heyre Project

FORSIKRING & PENSION

En ny strategi implementerer ikke sig selv. Forsikring & Pension har netop fået en ny strategi,som alle vores medarbejderne skal kende og have et godt ejerskab til.
Derfor indgik vi et samarbejde med Filmteambuilding.dk hvilket vi har været glade for gennem hele processen.

Vi havde et heldagsarrangement med samtlige medarbejdere, hvor vi producerede en række medarbejderfilm om vores strategi.
Dette har givet en stor gejst omkring strategien, og alle kender nu indholdet af den.
Filmteambuilding.dk var ganske enkelt helt fantastiske. Alt klappede ned til sidste detalje, både før, under og efter arrangementet. De er meget professionel og kan deres metier.
Jeg kan derfor kun anbefale at bruge dem, hvis man vil arbejde med strategiarbejde på en ny og anderledes måde. Og så er det også rigtigt sjovt, giver team spirit og er en god oplevelse for alle.

Forsikring & PensionJohnny Nielsen, Sekretariatschef

Lundbeck

Vi havde en rigtig, rigtig sjov dag og du kan tro vi føler vi fik god valuta for vores investering! Både Rasmus og Anders var über professionelle og meget behagelige at arbejde sammen med, så mine kollegaer følte sig trygge i deres hænder.

Resultatet var intet mindre end 3 små kunststykker takket være noget meget kreativ klipning og editering. Hold da op – under ”Awards Ceremony” grinede og råbte vi indtil vi var helt hæse.

Vi morede os og alligevel fik vi både en sjov og en faglig oplevelse ud af dagen. Jeg vil anbefale jer til alle mine kontakter – både professionelle og private!

LundbeckLyn Wolsey, assistant to senior vice president

Danske Regioner

En stor tak og ros til Mads og hans gode folk fra Filmteambuilding.dk. Vi havde en fantastisk sjov og lærerig dag med filmteambuilding.
Jeg kan varmt anbefale konceptet til alle, som går med tanker om, at arbejde med fx lancering af værdier eller andet på en mere nærværende måde end at udgive en pjece.

Danske RegionerRikke Hjørringgard, HR Direktør.

KUNDER

Udvalgte kunder som vi har lavet filmteambuilding med:

filmteambuilding arbejder med Bestseller

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

OK