• KUNDE: VELFAC

  • ANTAL DELTAGERE: 100 

  • HVOR: SCANDIC HORSENS

  • HVORNÅR: 2014

  • ANTAL FILM: 8

VELFAC REKLAMEFILM EVENT

Det dejlige Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens dannede rammen om strategidagen for 100 af VELFAC’s ansatte.

For at give medarbejderne organisationens brandvalues ind under huden, var netop disse brandvalues dagens faglige indgangsvinkel. Medarbejderne blev inddelt i 8 grupper, som hver fik en brandvalue at fokusere på og arbejde med.

Opgaven lød: Lav en reklamefilm,som præsenterér Jeres brandvalue.

Dagens eventdeltagere var fulde af gå-på-mod, og dagen blev derfor intens, kreativ og supersjov for alle involverede. Af rekvisitter involveredes overraskende nok både en kirke og en præst.

Resultaterne talte for sig selv – stjernerne hos VELFAC lavede 8 gode film, og det var meget svært at finde et vinder-team at kalde op på scenen under aftenens awardshow.

 

Velfac - behind the scenes film

VELFAC har i forbindelse med vores årlige Company Day valgt at lave filmteambuilding som en kreativ måde at arbejde med virksomhedens brandparametre på.
Allerede i begyndelsen af vores samarbejde fornemmede jeg en professionel tilgang og forståelse for, at vi sammen skulle lave den bedste dag for vores medarbejdere. Mads fra Filmteambuilding.dk og jeg har løbende været i kontakt og det har været et meget smidigt og konstruktivt forløb. Det har altid været nemt at komme i kontakt med Mads.
Mads udviste forståelse for, at vi skulle skabe nogle rammer for dagen, som sikrede forståelse og kommunikation af vores brandparametre, og samtidig har Mads holdt os fast på, at der skulle være plads til kreativitet og muligheder for at forfølge den gode idé. Det har til fulde levet op til vores forventninger, og de leverede en professionel indsats fra morgen til aften.
Selve dagen forløb gnidningsfrit og var en stor succes. Medarbejderne oplevede filmteambuilding som en ny måde at arbejde sammen på, og som en sjov måde at styrke sammenholdet mellem kollegaer på.

Velfac, Christina Graversen.

KUNDER

Udvalgte kunder som vi har lavet filmteambuilding med:

filmteambuilding arbejder med Bestseller

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

OK