• KUNDE: RINGKJØBING LANDBOBANK
  • ANTAL DELTAGERE: 385
  • HVOR: CERES PARK, AARHUS
  • HVORNÅR: MARTS 2017
  • ANTAL FILM: 25
  • AWARD SHOW: JA

 

REKLAMEFILM OM BANKENS DNA

RINGKJØBING LANDBOBANK afholdte deres årlige medarbejderdag, hvor medarbejdere med påhæng, i alt 385 deltagere var samlet på Ceres Park i Aarhus.

Deltagerne skulle arbejde med bankens DNA og deres opgave lød på at de skulle lave deres egne reklamefilm om banken. Reklamefilmene skulle vise bankens værdier og fortælle historien om banken.

Deltagerne lagde masser af energi og passion i at lave deres film og der blev lavet hele 24 super gode og fantasifulde rå reklamefilm.
Dygtige filmklippere tog sig kærligt at deltagernes rå film og redigerede dem til rigtige reklamefilm med bankens logo, effekter, musik, speak m.m.

Under aftenens festmiddag var begejstringen stor, da folk så de færdige film og sig selv på det store lærred. Eventet sluttede med et stort awardshow med vindere på scenen, fine takketaler og selvfølgelig Oscar statuetter til vinderne.

 

BEHIND THE SCENES FRA RINGKJØBING LANDBOBANK

"Super flot film!!! Mange tak! 

Tak for en rigtig sjov udfordring. Vi kunne godt fornemme på nogle af deltagerne, at de blev lidt overraskede over, at de skulle lave noget – og ikke bare passivt underholdes. Men det viste sig jo hurtigt, at alle syntes det var en megasjov udfordring. Arrangementet har fået stor ros af medarbejderne.

Så godt fundet på – og godt udført. Dine folk var meget søde og hjælpsomme.

Jeg skal gerne anbefale jer til andre. Jeg skal til møde med 10 banker i morgen, og så kan jeg jo passende starte der. ;-)

Med venlig hilsen Erik Lensgaard"

KUNDER

Udvalgte kunder som vi har lavet filmteambuilding med:

filmteambuilding arbejder med Bestseller

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

OK